Enjoy Sweden
Skapa konto

Finnhamn

Beskrivning

Kom och njut av en storslagen skärgård under årtidernas alla skiftningar. Finnhamns vandrarhem har öppet året runt och här finns något för alla smaker. På sommaren vimlar det av människor, både som kommer och bor på vandrarhemmet eller hyr en stuga och såna som kommer med egen båt. Sommaren bjuder på kvällspromenader, solvarma klippor, sandstränder och bad. Vackra solnedgångar, grilldofter och goda middagar på Finnhamns Café & Krog. Här kan man koppla av med en lunchkorg på en sommaräng eller varför inte dra en abborre till middagen?

På vintern är skärgården helt tyst, inbäddad under ett vackert snötäcke. Om isarna ligger är det tid för långfärdsskridskor eller pimpelfiske. Och efter en dag ute i friska luften med snöbollskrig, pulkaåkning och bastubad är det skönt att komma in och tillaga en mustig viltgryta tillsammans i vandrarhemmets gästkök.

Hit till Finnhamn kan du komma för en lugn weekend på tu man hand eller i ett större sällskap. Vi ordnar allt från konferenser, kick-offs, klassresor, bröllop och födelsedagsfester.

Copyright:
Finnhamn
Kontaktuppgifter
Adress
Finnhamn
Hemsida
www.finnhamn.nu/index.php?id=2
Telefon
08-542 462 12
Information
Vägbeskrivning
Du är välkommen att besöka Finnhamn året runt. Lättast gör Du detta genom att åka med en av de skärgårdsbåtar som trafikerar Husaröleden från Stockholm. Det går även bra att besöka oss med egen båt och lägga till vid någon av de många naturhamnar eller gästhamnar som omger öarna
Övrigt
Under vår och sommar går det flera turer varje dag ut till Finnhamn
Region
Kommun
Österåkers kommun
Kategori
Skärgårdsöar
Media från användare
Karta

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*