Enjoy Sweden
Skapa konto

Sätra Brunn

Beskrivning

Till Sätra Brunn har människor kommit i över 300 år för att må bra. Så är det än idag. Här finns över 100 hus från 1700-talet och framåt, lummiga parker och ett lugn som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt finns både större och mindre lokaler för konferens, ett härligt badhus med spa samt en utmärkt restaurang.

Maten är väldigt viktig för Sätra Brunn. Vi satsar på bra råvaror – företrädesvis närodlade och ekologiska – och våra kockar lagar maten med både kärlek och skicklighet. Vår goda mat är något som gästerna ofta berömmer oss för. Vår frukostbuffé är KRAV-märkt och vi bakar vårt kaffe bröd i eget bageri.
I vårt spa kan du njuta av behandlingar, läkande bad, bastu, träning eller bad i badtunnor.

Sätra Brunn ligger drygt en mil utanför Sala och 3 mil norr om Västerås. Det går att åka tåg till Sala eller Västerås, och därifrån går det bussar ända fram till Sätra Brunn. Med bil tar det knappt två timmar från Stockholm och lite drygt en timme från Uppsala.
Sätra Brunn har avtal med taxibolag som gärna hämtar upp dig och ditt sällskap vid tåget eller flyget.

Kontaktuppgifter
Adress
Sätra Brunn Hälsobrunn
733 95 Sala
E-post
info@satrabrunn.se
Hemsida
www.satrabrunn.se
Telefon
0224-54600
Information
Facebook
https://www.facebook.com/satrabrunnkurort
Region
Kommun
Sala kommun
Kategori
Cykelleder & Turer, Hotell & Pensionat, Konferens och kursgårdar, Konsthantverk, Musik & Konsert, Restaurant, Spa & Relax, Övriga Aktiviteter
Media från användare
Karta

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*