Enjoy Sweden
Skapa konto

Sommarhus 2 mil norr om Norrtälje

Beskrivning

Vi har ett hus på landet – i Bredsättra/Roslagsbro – Norrtälje – och söker nu en hyresgäst till detta hus – för permanentboende eller för boende över (hela) sommaren. Huset hyrs ut omöblerat eller möblerat. Garage finns i anslutning till huset.

Huset är knappt 100 kvm stort – med två sovrum, vardagsrum, stor hall, badrum och kök. Boende för en familj upp till 4 personer ryms i huset. Ja, naturligtvis kan ni bo fler om ni önskar, men då kan det kanske te sig lite trångt. Stora delar av huset är nyrenoverat.

Huset värms upp med en effektiv bergvärmeanläggning. Kostnaden för elen är beroende av antal människor som bor i huset och den egna förbrukningen, vilket inkluderar el till bergvärmeanläggningen och övrig hushållsel som lampor, vattenuppvärmning, tvätt, tv, mm, men kan uppskattas till någonstans mellan 500-1000.-/månad. Nej, det finns ingen öppen spis eller kamin i huset – men bergvärmeanläggningen fungerar väl.

Huset har en stor och fin tomt med närhet till vacker natur. En badsjö finns bara några hundra meter från huset. Det är ca 6 km till närmaste havsbad. På sensommaren blommar solrosorna – det är en ljuvlig syn med två ängar av blommande solrosor, strax utanför köksfönstret. Man kan sitta på trappan och njuta av stillheten i den ljuvliga sommarvinden eller njuta av värmen på uteplatsen eller på balkongen.

Fastigheten ligger mitt i byn, men ändå fri från insyn. Nära, men ändå ensligt.

Kontaktuppgifter
Adress
76175 Norrtälje
E-post
anette.grinde@foretagshuset.net
Hemsida
www.naturnaraaventyr.se
Mobilnummer
0708905731
Information
Vägbeskrivning
Buss vid tomtgräns (SL-buss nr 645) till/från Norrtälje. Det är ca två mil till Norrtälje, och lite kortare till Älmsta. I Norrtälje & i Älmsta finns mataffär, bank, mm. Till Drottningsdal (Roslagsbro) är det ca 8 km. Där finns skola för lägre åldrar, daghem och mängder av fotbollsaktiviteter
Övrigt
Vi hyr ut huset tills vidare, med uppsägningstid 3 månader.
Region
Kommun
Norrtälje kommun
Kategori
Stugor (privatuthyrning)
Media från användare

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*