Enjoy Sweden
Skapa konto

Om enjoysweden.se

EnjoySweden.se är den öppna multimediaplattformen och det interaktiva verktyget att exponera hela Sveriges besöks och turistutbud mot en internationell publik.

För alla användare – EnjoySweden bygger vi alla tillsammans
Här kan du hitta och få tips om besöksmål och sevärdheter över hela landet i en ständigt växande databas.
Spara ner dina favoriter, tipsa vänner och skapa dina egna favoritställen och dela dem med andra. Tillsammans Bygger vi EnjoySweden och alla kan fritt skapa nya besöksmål och redigera dessa, lägga in bilder, filmer och kommentera.

Nya relevanta verktyg för att underlätta just ditt resande i Sverige utvecklas efterhand, alltifrån reseplanerare och Mobilappar.

Skapa ett konto gratis så kan du både ta del av erbjudande, men även skapa och lägga upp dina egna besöksmål direkt på sajten. Du kan även ladda upp filmklipp, skriva kommentarer, twittra eller ladda upp bilder direkt på besöksmålen som finns i databasen.

P.S. Innan du skapar ett objekt, gör gärna en snabbsökning INNAN, för att försäkra dig om att objektet inte redan finns. D.S.

För näringsidkare – Ett gratis verktyg.
Du som näringsidkare i turist- och besöksbranschen ansluter dig gratis och enkelt till plattformen genom att skapa ett inloggningskonto.

Genom plattformen synliggörs du mot dina kunder genom den information du väljer att föra in i form av; text, bilder, filmklipp osv, mot såväl internationella som inhemska besökaren

Därefter administrerar du ditt eget innehåll efter behov och önskemål, tillför nytt mm.

Nya funktioner utvecklas efterhand och du kan genom dessa själv aktivt styra ut vald info i de kanaler  (appar, webbplatser)  som du vill synas i och vi utvecklar efterhand.

Du syns även per automatik i våra  mobilappar över Sveriges besöksnäring, just nu finns de till PlayBook och BlackBerry.

Att vara en del av detta nationella databassystem är alltid gratis.

Var noga med att vara saklig när du klickar i kategori/er för just din verksamhet,  ligger det en badsjö i närheten av din anläggning, skall du inte klick i bad, utan skapa då hellre ett eget objekt för badsjön, och länka detta objekt till din verksamhet. Detta för att våra användare inte vill söka på tex badplatser och få upp träffar som även innehåller  tex vandrarhem.

EnjoySweden förbehåller sig rätten att hjälpa till med redigering av alla objekt som skapas så att de blir så korrekt som möjligt för de som användner sökverktygen på sajten. Vi förbehåller oss även rätten att neka objekt publicering om vi anser att innehållet inte är passande.