Enjoy Sweden
Skapa konto

Press

Pressmeddelande 23/8 -11

Den 24/8 Har Enjoy Sweden officiell release för sin turistportal. www.enjoysweden.se

Under The Conference i Malmö kommer Enjoy Sweden delta som ett av finallagen i ”BlackBerry Challenge”, en tävling som syftar till att plocka fram den bästa mobilappen till RIMS:s läsplatta ”Playbook”, och dess lansering i Skandinavien.

I samband med detta lanserar vi sajten Enjoy Sweden, Sveriges nya interaktiva multimediaportal riktad mot en internationell publik.

På sajten hittar du en ständigt växande sökbar databas med besöksmål, sevärdheter, matställen, boende och mycket mera. Inte minst featuren ”Mitt Smultronställe”, en location based funktion där vem som helst kan ladda upp ett filmklipp och berätta om sitt eget smultronställe någonstans i Sverige.

I samband med releasen arrangerar vi även två olika tävlingar.

Alla registrerade användare, privatpersoner som företagare,  kan skapa sina egna objekt och ladda upp sina egna filmklipp från platser man besökt eller om deras egen verksamhet, direkt på sajten.

Syftet med Enjoy Sweden är att tillsammans med användarna skapa den bästa och bredaste multimediaportalen för vad Sverige har att erbjuda våra besökare, och samtidigt skapa en plattform för företag att exponeras mot en bred internationell publik.

Varför? För att Sverige är så hisnande vackert.

Enjoy Sweden är initierat av filmaren Albin Ponnert, byggd och utvecklad på ideell basis tillsammans med Rickard Westerlind på Orangelab.