Golfa hela sommaren

En populär aktivitet under sommaren är att spela golf. Såväl långgolf som minigolf och äventyrsgolf spelas under de varma månaderna. En ny golfvariant som blivit populär är fotbollsgolf.

Runt om i landet finns det ett enormt antal golfbanor för alla sorters golf och de är mycket välbesökta, kanske har du spelat på några av dem.

18 hål hos Visby GK

En av de golfbanor som får ett riktigt betyg av sina besökare är Visby GK. Deras 18-hålsbana har ett vackert läge vid havet på Gotlands fina kust. De stora bunkrarna och den välklippt gräsmattan blandas med Gotlands karga natur. Här kommer du få sommarens bästa golfupplevelse.

Fotbollsgolf

Om du vill testa något nytt under sommarmånaderna får du inte missa fotbollsgolf. Du kan spela på Hellasgården som ligger utanför Stockholm. Istället för en klubba använder du foten för att spela. Precis som en riktig golfbana är det 18 hål som bollen ska ner i. Här behövs det allt från långa bollar till högerskruvar för att lyckas. Detta är verkligen en aktivitet för hela familjen.

Populär minigolf

Om du istället vill spendera sommaren med att spela klassisk minigolf behöver du oftast inte ta dig långt. Istället för att ta dig till specifika banor kan du ofta hitta en golfbana i staden du bor i. Minigolf är en av de populäraste aktiviteterna i landet och därmed finns det riktigt många banor att spela på.

Om du vill pröva extra spännande minigolf får du inte missa att testa äventyrsgolf. Denna typ av golf spelas på banor med olika teman och ofta är banorna lite extra svåra. Dessutom kan de dekoreras med allt från vattenfall till Eiffeltornet.