Aktiv sommar i Sverige

Om du vill ha roliga aktiviteter att göra under sommarens månader behöver du inte ta dig långt. Sveriges alla landskap är nämligen fyllda av roliga saker att göra. Oavsett om du vill paddla kanot, rida på islandshästar, klättra i berg, gå på vandring eller annat roligt så är det möjligt.

Cykla dressin

Har du någon gång drömt om att cykla dressin? En dressin är ett litet fordon som går längs med järnvägar som du rör framåt genom att cykla. Du kan cykla dressin i Skånes vackra landskap, på en järnväg mellan Klippan och Ljungbyhed. På den en mil lång sträckan kommer du verkligen kunna uppleva naturen.

Upplev midnattssolen

Om du vill uppleva midnattssolen måste du bege dig norrut under sommarmånaderna. Passa på att uppleva den under nattvandringar. Då kan du röra dig på fjället under nattens timmar och samtidigt bli förundrad över att solen lyser.

Bestig Kebnekaise

Vill du bestiga Sveriges högsta berg är det möjligt under sommaren. Detta är perfekt för dig som älskar att vandra och som verkligen vill få en naturupplevelse. Packa ner allt som behövs, träna dina benmuskler och ge dig iväg.