High Chaparral

High Chaparral är nöjesparken för dig som verkligen vill leva dig tillbaka i tiden. Med ett härligt Vilda Västerntema kommer du att ryckas med i livet som levdes förr i tiden i Amerika. Här finns allt som förekommer i en äkta Vilda Västernmiljö. Vad sägs om tågrånare, guldvaskare, indianer, cowboys, salooner, skurkar och mycket mer.

Spännande shower

Alla som arbetar i parken är tidsenligt klädda. Dessutom kommer du bjudas på häpnadsväckande shower som utspelar sig i parken. I showerna kan du se allt från Lucky Luke till Zorro. Du kan dessutom själv klä ut dig i passande kostym och smälta in i parken.

High Chaparral har flera gånger blivit utsedd till Sveriges bästa temapark så detta är en upplevelse du inte vill missa.

Äventyr som väntar

För att få en riktigt spännande dag i parken kan du delta i något av alla de äventyr som finns. Lär dig hur man vaskar guld, åk på en hisnande tågresa, lev som en cowboy och rid på ponnys, åk på en hjulångare eller varför inte skjut på Annie´s Shooting Range. Dessutom kan du hoppa i hö från en höskulle, roligare än så kan det knappast bli.