Hitta ditt coworking space i Stockholm

Sverige är ett av världens mest digitaliserade länder. Det finns många företagare som driver hela firman från datorn. Under flera decennier har coworking spaces, eller kontorshotell, varit ett smart ställe att driva företag ifrån. Du hittar kontorshotell över hela Stockholm.

Coworking space

Ett coworking space är ett företagshotell i kombination med kafé och naturlig mötesplats för företagare. Du kan antingen hyra ett särskilt kontor som är ditt. Du lämnar både dator och viktiga dokument när du är klar för dagen. Bara du och ditt företag använder kontoret. Eller så hyr du en stol. En rätt att använda en stol eller sköna soffgrupper på ditt coworking-ställe. Du kan också hyra konferensrum eller studio för att spela in en podcast eller filma till din Youtubekanal. Möjligheterna är många. Idén med ett kontorshotell är att företagare ska ha tillgång till allt som de behöver, utan att behöva äga en stor lokal, dyr teknisk utrustning eller hålla viktiga affärsmöten i hemmet. Hos Workaround hittar du över 475 lediga kontorsplatser att hyra i bara Stockholm. Du får tillgång till allt som du behöver på ett och samma ställe, tillsammans med andra företagare. Gå in på Workaround och hitta ditt coworking space i Stockholm, lösningen som passar dig och dina företagsbehov.

Fördelarna med kontorshotell i Sverige

Det finns många fördelar med att satsa på just kontorshotell som företagare i Sverige. Sverige är ett mycket innovativt land och har många företag som är branschledande på global nivå. För att få del av nya lösningar och lätt kunna hänga med och utvecklas är det smart att umgås med andra företagare. Samarbeta och lära sig. Svenskar är också individualister. Idén med Workarounds coworking-ställen är att du enkelt ska kunna utvecklas. Behöver du stabilitet hyr du ett kontor. Behöver du bara en arbetsplats för dagen hyr du en stol och jobbar med andra företagare i en skön och lite bohemisk miljö. Det är just kombinationen av stabilitet och förnyelse som gör att många väljer kontorshotell i Sverige.

Konferensrum

För att utveckla ett företag behöver du träffa andra företagare, hitta samarbetspartners, driva konferenser och ha affärsmöten. Istället för att försöka göra allt det i ditt hem eller på ett litet kontor, så kan du hyra ett konferensrum på ditt företagshotell. Om du inte hittar ett passande rum där du vanligtvis håller till, så samtalar du bara med Workaround så hjälper de dig att hitta en plats i Stockholm som passar perfekt för just det tillfället. Ibland kan du behöva ett rum för 20 personer, vid andra tillfällen ett centralt litet kontor i city för att diskutera ett avtal med en kund en eftermiddag. Det är just flexibilitet som gör att du både kan bedriva konferenser och ha anställningsintervjuer i lugn och ro, utan att det kostar för mycket.